Till startsidan - MellanrummetOm MellanrummetHur vi arbetarTjänsterKontakta ossEnglish versionSitemap


 


Front office
Kundtjänst

Back office
Underhåll
Analys
Affärsutveckling
Skapa liv
Internetmarknadsföring
Traditionell marknadsföring

Supply chain
Lager/distribution
 

 
Ett samtal till kundtjänst är för många konsumenter första steget mot ett köp i e-butiken. Det kan också handla om att ställa en fråga eller diskutera ett problem.

Trycket på kundtjänst kan bli mycket stort om det är krångligt att lägga en beställning, om tekniska fel uppstår eller om information om orderstatus inte går ut. Att fånga upp ofta ställda frågor och lägga ut svaren i butiken kan vara en enkel lösning för att underlätta för kundtjänst. De grundläggande lösningarna för kommunikation med kunden har alltså avgörande betydelse för en välfungerande och kostnadseffektiv kundtjänst.

För många kunder är den personliga kontakten mycket viktig. Man har ett stort behov av att möta människan bakom e-butikens fasad.

”Den personliga kontakten är A och O. Jag ser mig själv som en kvartersbutik som alltid ger sina kunder ett positivt bemötande. Kunderna ska kunna lita på mig och alltid känna att jag lyssnar och gör allt för att lösa deras problem”, säger Tess Lundqvist som är ansvarig för Läkemedelsindustriföreningens kundtjänst.