Mellanrummet - vi kan distanshandel   Till startsidan - MellanrummetOm MellanrummetHur vi arbetarTjänsterKontakta ossEnglish versionSitemap
Mellanrummet - vi skapar gemensam tillväxt



Närmare kunden med lönsammare e-handel

Mellanrummets uppdrag är att göra din distanshandel ännu mer effektiv, lönsam och kundorienterad. Det gör vi genom att erbjuda dig rationella administrativa lösningar i kombination med effektiv marknadskommunikation.

Distanshandel i form av postorder eller e-handel är en komplicerad process. I distanshandeln måste flera viktiga faktorer samverka effektivt för att bygga en lojal kundstock och en lönsam verksamhet.
Mellanrummet - tillför sikt

Fokusera på det du är bäst på

Hur får du de olika bitarna i din butik att harmoniera på bästa sätt så att du når maximal lönsamhet samtidigt som kunden lämnar din butik med ett leende på läpparna?

Det gör du genom att fokusera på din affärsidé och din kärnverksamhet. Samtidigt som du låter oss ta hand om exempelvis utvecklingen av din distanshandel och ditt affärssystem, det trafikhöjande arbetet, kundtjänsten samt lager och distribution. Självklart avgör du om du vill att vi ska hantera hela kedjan eller valda delar av den.
Mellanrummet - tillför sikt

 


 
 

Du kan säkert utan svårighet hitta en konsult som kan peka på problemområden du borde titta närmare på eller föreslå en lösning på ett specifikt tekniskt problem. Men att hitta en konsult som tar ansvar för helheten är inte lika enkelt.

Mellanrummet är här för att göra det enkelt för dig. Vi behärskar hela processen från det att kunden tar första steget. Hela vägen via kundtjänst, underhåll, teknik, analys, lager/distribution och marknads-kommunikation. Hela vägen tills kunden tar emot sin beställning och är en positiv upplevelse rikare.

Det betyder att du kan lägga all kraft på den företagsidé och den kärnverksamhet som du och ditt företag, din organisation eller din förening vill fokusera på och vidareutveckla.
 

Funktioner med spets